Nova ponuda stambenih kredita UniCredit banke

Bez autora
Mar 03 2011

UniCredit banka je, bazirajući se na trenutnoj tražnji i finansijskim mogućnostima građana, poboljšala ponudu stambenih kredita produživši rok otplate, sa 25 na 30 godina, i obezbedivši promotivni period koji traje do 31. decembra 2012. godine. U tom periodu će važiti kamatna stopa, znatno niža od standardne, a zainteresovani mogu već danas da podnesu zahtev za ovaj tip stambenog kredita u svim ekspoziturama UniCredit banke. Novi stambeni krediti su indeksirani u evrima, odobravaju se na period otplate od pet do 30 godina u minimalnom iznosu od 10.000 evra i uz učešće od 10 odsto. Nominalna kamatna stopa se usklađuje na svakih šest meseci sa šestomesečnom vrednošću euribor-a, s tim da do kraja 2012. godine važi ovaj promotivni period.

Nova ponuda stambenih kredita UniCredit bankeUniCredit banka je, bazirajući se na trenutnoj tražnji i finansijskim mogućnostima građana, poboljšala ponudu stambenih kredita produživši rok otplate, sa 25 na 30 godina, i obezbedivši promotivni period koji traje do 31. decembra 2012. godine.

U tom periodu će važiti kamatna stopa, znatno niža od standardne, a zainteresovani mogu već danas da podnesu zahtev za ovaj tip stambenog kredita u svim ekspoziturama UniCredit banke.

Novi stambeni krediti su indeksirani u evrima, odobravaju se na period otplate od pet do 30 godina u minimalnom iznosu od 10.000 evra i uz učešće od 10 odsto.
 
Nominalna kamatna stopa se usklađuje na svakih šest meseci sa šestomesečnom vrednošću euribor-a, s tim da do kraja 2012. godine važi ovaj promotivni period.

Nakon njegovog isteka, za otplatu kredita će se primenjivati kamatna stopa definisana prilikom njegovog odobravanja i formiraće se kao zbir šestomesečnog euribor-a i margine od 3,99 odsto godišnje. Efektivna kamatna stopa će se kretati od 5,55 odsto godišnje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik