Otvara se "Sava biznis centar"

Bez autora
Jun 23 2010

U Novom Beogradu sutra će biti otvoren "Sava biznis centar", koji ima 18.500 kvadratnih metara poslovnog prostora za izdavanje. Očekuje se da će zahvaljujući visokim tehničkim standardima i `top` lokaciji nova zgrada podići nivo tržišta nekretnina kada je u pitanju poslovni prostor u Beogradu.Zgrada se nalazi pored hotela "Hajat" i tržnog centra "Ušće" i poseduje 400 parking mesta. Austrijski fond za nekretnine "CA Immo" u Srbiji je prisutan od 2007. godine, a projekat "Sava biznis centar" predstavlja značajnu "green field" investiciju u Beogradu.

Otvara se U Novom Beogradu sutra će biti otvoren "Sava biznis centar", koji ima 18.500 kvadratnih metara poslovnog prostora za izdavanje.

"Sava biznis centar" svečano će otvoriti ministar za životnu sredinu i prostorno planiranje Oliver Dulić i član Upravnog odbora austrijske kompanije "CA Immo International" Volfhard Fromvald.

Očekuje se da će zahvaljujući visokim tehničkim standardima i `top` lokaciji nova zgrada podići nivo tržišta nekretnina kada je u pitanju poslovni prostor u Beogradu.

Zgrada se nalazi pored hotela "Hajat" i tržnog centra "Ušće" i poseduje 400 parking mesta.

Austrijski fond za nekretnine "CA Immo" u Srbiji je prisutan od 2007. godine, a projekat "Sava biznis centar" predstavlja značajnu "green field" investiciju u Beogradu, navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik