Počela izgradnja stanova za mlade naučnike

Bez autora
Dec 06 2011

U Beogradu je počela izgradnja 134 stana za mlade naučne radnike, za šta je obezbeđeno 6,7 miliona evra od Banke za razvoj Saveta Evrope. Potpredsednik Vlade Republike Srbije za evropske integracije Božidar Đelić je sa ministrom prosvete i nauke Žarkom Obradovićem i rektorom Beogradskog univerziteta Brankom Kovačevićem položio kamen temeljac za izgradnju ovih stanova u bloku 32 na Novom Beogradu. Ugovor o izvođenju radova na izgradnji stanova potpisan je 24. novembra sa preduzećem za građevinarstvo, brodogradnju i trgovinu Deneza M inženjering doo, a završetak radova je planiran za februar 2013. godine. Ministar Obradović je ukazao na to da je izgradnja stanova za mlade naučnike način ulaganja u nauku, pri čemu je dodao da će slični projekti biti izvedeni i u Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu.

Počela izgradnja stanova za mlade naučnikeU Beogradu je počela izgradnja 134 stana za mlade naučne radnike, za šta je obezbeđeno 6,7 miliona evra od Banke za razvoj Saveta Evrope.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije za evropske integracije Božidar Đelić je sa ministrom prosvete i nauke Žarkom Obradovićem i rektorom Beogradskog univerziteta Brankom Kovačevićem položio kamen temeljac za izgradnju ovih stanova u bloku 32 na Novom Beogradu.

Ugovor o izvođenju radova na izgradnji stanova potpisan je 24. novembra sa preduzećem za građevinarstvo, brodogradnju i trgovinu Deneza M inženjering doo, a završetak radova je planiran za februar 2013. godine.
Ministar Obradović je ukazao na to da je izgradnja stanova za mlade naučnike način ulaganja u nauku, pri čemu je dodao da će slični projekti biti izvedeni i u Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik