Poklon vaučer uz stambene kredite UniCredit banke

Bez autora
Mar 15 2010

UniCredit banka saopštila je danas da će pokloniti vaučer za kupovinu robe za opremanje stana u vrednosti od 25.000 dinara za sve klijente koji podnesu zahtev za stambeni kredit do 30. juna i kojima kredit bude odobren. Građani mogu u svim ekspoziturama banke da podnesu zahtev za subvencionisani stambeni kredit, standardni stambeni kredit, kao i kredit za kupovinu stana u objektu čiju izgradnju finansira ta banka. Svi stambeni krediti su indeksirani u evrima, a kamatna stopa se usklađuje dva puta godišnje sa šestomesečnom vrednošću Euribora. Standardni stambeni krediti, kao i krediti za kupovinu stanova u objektima čiju izgradnju finansira Banka, se odobravaju na period otplate od pet do 25 godina u minimalnom iznosu od 10.000 evra i dinarskoj protivvrednosti. Zahtev za ove kredite klijenti mogu podneti bez obaveze prenosa zarade na račun otvoren u UniCredit Banci kao i bez obaveze osiguranja života.

Poklon vaučer uz stambene kredite UniCredit bankeUniCredit banka saopštila je danas da će pokloniti vaučer za kupovinu robe za opremanje stana u vrednosti od 25.000 dinara za sve klijente koji podnesu zahtev za stambeni kredit do 30. juna i kojima kredit bude odobren.

Građani mogu u svim ekspoziturama banke da podnesu zahtev za subvencionisani stambeni kredit, standardni stambeni kredit, kao i kredit za kupovinu stana u objektu čiju izgradnju finansira ta banka.

Svi stambeni krediti su indeksirani u evrima, a kamatna stopa se usklađuje dva puta godišnje sa šestomesečnom vrednošću Euribora.

Standardni stambeni krediti, kao i krediti za kupovinu stanova u objektima čiju izgradnju finansira Banka, se odobravaju na period otplate od pet do 25 godina u minimalnom iznosu od 10.000 evra i dinarskoj protivvrednosti.

Zahtev za ove kredite klijenti mogu podneti bez obaveze prenosa zarade na račun otvoren u UniCredit Banci kao i bez obaveze osiguranja života.

Nominalna kamatna se kreće od 3,99 odsto godišnje, dok se efektivna kamatna stopa kreće od 5,33 odsto godišnje.

UniCredit banka navodi da osim povoljnih cena stanova i obezbeđene pravne dokumentacije, pogodnost je i što hipoteku mogu da stave na stan koji je predmet kupovine, bez obzira na njegov stepen izgrađenosti.

Nominalna kamatna stopa kod subvencionisanih stambenih kredita iznosi 3,70 odsto godišnje, dok se efektivna kamatna stopa na celokupan iznos kredita kreće od 2,77 odsto godišnje. Krediti se odobravaju uz učešće od minimum pet odsto na period otplate od pet do 30 godina, dok je maksimalan iznos odobrenog kredita 100.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik