Porto Montenegro dobitnik Evropske nagrade za nekrentine

Bez autora
Oct 31 2019

Marina za superjahte i nautičko naselje Porto Montenegro dobitnik je prestižne Evropske nagrade za nekretnine, u kategoriji najbolji razvojni projekat. Iz Porto Montenegra je saopšteno da se, u konkurenciji najboljih rezidencijalnih projekata u kombinaciji sa rizortima, marinama i sličnim segmentima u toj industriji, Porto Montenegro izdvojio po visokoj vrijednosti investicije, sveobuhvatnoj usluzi i luksuzu, po zalaganju za održivost i standard kvaliteta koji posjeduje. Novi dodatak u luksuznoj rezidencijalnoj kolekciji Porto Montenegra rezidencija Elena i hotelski kompleks Regent Pool Club Residences, savremena su lokacija za život na rivijeri, a Porto Montenegro se priprema za novu fazu razvoja luskuznih nekretnina, sa jedinstvenim sadržajem, gastro i šoping iskustvom, navodi se u saopštenju. Boka Kotorska je zasigurno novo evropsko odredište za ulaganje u nekretnine, riječi su kojim je žiri proglasio Porto Montenegro kao nagrađeni projekat u ovoj nominaciji.

Porto Montenegro dobitnik Evropske nagrade za nekrentineMarina za superjahte i nautičko naselje Porto Montenegro dobitnik je prestižne Evropske nagrade za nekretnine, u kategoriji najbolji razvojni projekat.

Iz Porto Montenegra je saopšteno da se, u konkurenciji najboljih rezidencijalnih projekata u kombinaciji sa rizortima, marinama i sličnim segmentima u toj industriji, Porto Montenegro izdvojio po visokoj vrijednosti investicije, sveobuhvatnoj usluzi i luksuzu, po zalaganju za održivost i standard kvaliteta koji posjeduje.

"Novi dodatak u luksuznoj rezidencijalnoj kolekciji Porto Montenegra rezidencija Elena i hotelski kompleks Regent Pool Club Residences, savremena su lokacija za život na rivijeri, a Porto Montenegro se priprema za novu fazu razvoja luskuznih nekretnina, sa jedinstvenim sadržajem, gastro i šoping iskustvom", navodi se u saopštenju.

Boka Kotorska je, kako se dodaje, zasigurno novo evropsko odredište za ulaganje u nekretnine, riječi su kojim je žiri proglasio Porto Montenegro kao nagrađeni projekat u ovoj nominaciji.

"Žiri je bio u sastavu 80 svjetski priznatih eksperata u industriji luksuzan, nekretnina, dizajna, inovacija, originalnosti i održivosti", zaključuje se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik