Produžen rok za otkup državnih stanova u RS

Bez autora
Jun 10 2010

Vlada Republike Srpske (RS) utvrdila je danas prijedlog zakona o izmjeni Zakona o privatizaciji državnih stanova po hitnom postupku, kojim se za godinu dana produžava rok za zaključivanje ugovora o otkupu državnih stanova. Rok za zaključivanje ugovora o otkupu državnih stanova produžen je do 30. juna sljedeće godine jer u RS-u postoji još spornih stanarskih prava. Vlada RS-a danas je odobrila oko 913 hiljada KM za realizaciju programa potpunog zbrinjavanja porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida od prve do četvrte kategorije, 450 hiljada KM za opremanje DNK laboratorije u Zavodu za sudsku medicinu RS-a i 30 hiljada KM za učešće reprezentacije sjedeće odbojke invalida na svjetskom prvenstvu. Vlada je danas odobrila i kupovinu udžbenika za prve i druge razrede osnovnih škola za narednu godinu.

Produžen rok za otkup državnih stanova u RSVlada Republike Srpske (RS) utvrdila je danas prijedlog zakona o izmjeni Zakona o privatizaciji državnih stanova po hitnom postupku, kojim se za godinu dana produžava rok za zaključivanje ugovora o otkupu državnih stanova.

Šefica Vladinog Biroa za odnose s javnošću Vera Sajić rekla je novinarima da je rok za zaključivanje ugovora o otkupu državnih stanova produžen do 30. juna sljedeće godine jer u RS-u postoji još spornih stanarskih prava.

Vlada RS-a danas je odobrila oko 913 hiljada KM za realizaciju programa potpunog zbrinjavanja porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida od prve do četvrte kategorije, 450 hiljada KM za opremanje DNK laboratorije u Zavodu za sudsku medicinu RS-a i 30 hiljada KM za učešće reprezentacije sjedeće odbojke invalida na svjetskom prvenstvu.

Vlada je danas odobrila i kupovinu udžbenika za prve i druge razrede osnovnih škola za narednu godinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik