Rajfajzen banka gradi upravnu zgradu u Beogradu

Bez autora
Jun 17 2010

Rajfajzen banka u Srbiji objavila je u četvrtak da je u Beogradu počela da gradi sopstvenu upravnu zgradu, u šta će ukupno uložiti oko 35 miliona evra. Ovom investicijom hoćemo da pošaljemo signal da nam srpsko tržište ostaje veoma važno i interesantno, kao i da planiramo dinamičan rast poslovanja. Odluka o gradnji upravne zgrade u vlasništvu ima za cilj još bolje pozicioniranje banke za period privrednog rasta koji Srbiji predstoji. Nova upravna zgrada Rajfajzen banke biće izgrađena na veoma atraktivnoj lokaciji u poslovnom delu Novog Beograda, a useljenje je planirano za početak 2012. godine.

Rajfajzen banka gradi upravnu zgradu u BeograduRajfajzen banka u Srbiji objavila je u četvrtak da je u Beogradu počela da gradi sopstvenu upravnu zgradu, u šta će ukupno uložiti oko 35 miliona evra.

"Ovom investicijom hoćemo da pošaljemo signal da nam srpsko tržište ostaje veoma važno i interesantno, kao i da planiramo dinamičan rast poslovanja", izjavio je predsednik Izvršnog odbora Rajfajzen banke u Srbiji Oliver Regl na konferenciji za novinare.

On je istakao da odluka o gradnji upravne zgrade u vlasništvu ima za cilj još bolje pozicioniranje banke za period privrednog rasta koji Srbiji predstoji.

Nova upravna zgrada Rajfajzen banke (www.raiffeisenbank.rs) biće izgrađena na veoma atraktivnoj lokaciji u poslovnom delu Novog Beograda, a prema rečima Regla, useljenje je planirano za početak 2012. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik