Ruski milijarder kupuje najskuplji stan u Njujorku za 88 miliona dolara

Bez autora
Dec 20 2011

Ruski tajkun kupio je najskuplji stan na Menhetnu za jezivih 88 miliona dolara. Dmitri Ribolovlev, čije je bogatstvo procenjeno na na skoro 10 milijardi dolara, sada uživa u desetosobnom stanu sa pogledom na Central Park. Luksuzan stan ima i ogromnu terasu koja ga okružuje, sedam ormara dovoljno velikih da po njima može da se šeta i sopstveni bar.To je poslednja nekretnina koju je kupio Ribolovlev koji je trenutno u sred brakorazvodne parnice koja će da ga košta bar 3,5 milijardi dolara. Pre nekoliko godina kupio je imanje Donalda Trampa na Floridi za 95 miliona dolara.

Ruski milijarder kupuje najskuplji stan u Njujorku za 88 miliona dolaraRuski tajkun kupio je najskuplji stan na Menhetnu za jezivih 88 miliona dolara. Dmitri Ribolovlev, čije je bogatstvo procenjeno na na skoro 10 milijardi dolara, sada uživa u desetosobnom stanu sa pogledom na Central Park.

Luksuzan stan ima i ogromnu terasu koja ga okružuje, sedam ormara dovoljno velikih da po njima može da se šeta i sopstveni bar. To je poslednja nekretnina koju je kupio Ribolovlev koji je trenutno u sred brakorazvodne parnice koja će da ga košta bar 3,5 milijardi dolara.

Pre nekoliko godina kupio je imanje Donalda Trampa na Floridi za 95 miliona dolara. Prema procenama upućenih, on je 93 najbogatija ličnost sveta, ali je peti najbogatiji čovek u Nju Jorku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik