Selo na prodaju!

Bez autora
Feb 22 2012

Jedno malo francusko selo, koje su stanovnici odavno napustili, ponuđeno je sa svim svojim sadržajima na aukcijsku prodaju, s početnom cenom od 300.000 evra. Selo Kurbefi se nalazi na 40 kilometara od Limoža, u centralnoj Francuskoj, i sastoji se od nekoliko porodičnih kuća sa pomoćnim zgradama, doma kulture, kapele i ruševina dvorca iz 13. veka.Ono ima i nekoliko teniskih terena i bazen. Kurbefi je nekada brojao 200 stanovnika koji su početkom 70-ih godina počeli da se iseljavaju.

Selo na prodaju!Kurbefi, napušteno selo u centralnoj Francuskoj, prodaje se „sa svim svojim sadržajima“ za 300.000 evra.

Jedno malo francusko selo, koje su stanovnici odavno napustili, ponuđeno je sa svim svojim sadržajima na aukcijsku prodaju, s početnom cenom od 300.000 evra, prenose francuski mediji.

Selo Kurbefi se nalazi na 40 kilometara od Limoža, u centralnoj Francuskoj, i sastoji se od nekoliko porodičnih kuća sa pomoćnim zgradama, doma kulture, kapele i ruševina dvorca iz 13. veka. Ono ima i nekoliko teniskih terena i bazen.

Kurbefi je nekada brojao 200 stanovnika koji su početkom 70-ih godina počeli da se iseljavaju.

Nakon nekoliko bezuspešnih pokušaja da se u njega vrati život, posebno sa programom seoskog turizma, selo je pre dva dana stavljeno na aukciju s početnom cenom od 300.000 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik