Širbegović grupa nastavlja izgradnju na SPRC “Voždovac“

Bez autora
Oct 13 2011

Širbegović grupa u Beogradu je juče potpisala novi ugovor o nastavku izvođenja građevinskih radova na Sportsko poslovno rekreativnom centru “Voždovac“, njemačkog investitora “Eurobau Connect“. “Tržni centar sa stadionom na krovu“ je jedinstven objekat na prostorima Regiona, a treći ove vrste u Evropi. Ukupna površina ovog objekta iznosi 74.600 metara kvadratnih. Po svojoj veličini se nalazi među četiri najveća objekta, koji se trenutno grade u Srbiji. Potpisivanje ovog ugovora je znak da se nastavlja pozitivan trend, koji je započeo u ovoj godini i koji Širbegović grupi omogućuje optimalnu iskorištenost kapaciteta.

Širbegović grupa nastavlja izgradnju na SPRC “Voždovac“Širbegović grupa u Beogradu je juče potpisala novi  ugovor o nastavku izvođenja građevinskih radova na Sportsko poslovno rekreativnom centru “Voždovac“, njemačkog investitora “Eurobau Connect“.

“Tržni centar sa stadionom na krovu“ je jedinstven objekat na prostorima Regiona, a treći ove vrste u Evropi.

Ukupna površina ovog objekta iznosi 74.600 metara kvadratnih. Po svojoj veličini se nalazi među četiri najveća objekta, koji se trenutno grade u Srbiji.

Potpisivanje ovog ugovora je znak da se nastavlja pozitivan trend, koji je započeo u ovoj godini i koji Širbegović grupi omogućuje optimalnu iskorištenost kapaciteta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik