Slovenski Kompas prodao zgradu u centru Ljubljane

Bez autora
Oct 09 2018

Slovenski Kompas, tvrtka u vlasništvu Adriatica.neta, prodao je poslovnu zgradu u centru Ljubljane Union hotelima, a tu informaciju potvrdio i Lovorko Mamić iz uprave najveće slovenske turističke agencije. Riječ je o zgradi od 3000 četvornih metara, čija je nova namjena zasad nepoznata, a Kompas odlazi u poslovnu zgradu u ljubljanskoj četvrti Bežigrad, u kojoj posluje i Addiko Bank. Mamić je slovenskim medijima rekao da im je dosadašnja zgrada bila nefunkcionalna, radnici su bili "razbacani" na prvom, drugom, petom i šestom katu, a zbog dotrajalosti nekretnine bila su potrebna i ulaganja. Napomenuo je da prodaju zgrade nije uvjetovao Agrokor, koji je putem Adriatica.neta u vlasništvo Kompasa ušao 2009. godine.

Slovenski Kompas prodao zgradu u centru LjubljaneSlovenski Kompas, tvrtka u vlasništvu Adriatica.neta, prodao je poslovnu zgradu u centru Ljubljane Union hotelima, prenosi slovenski Dnevnik.si, kojem je tu informaciju potvrdio i Lovorko Mamić iz uprave najveće slovenske turističke agencije.

Riječ je o zgradi od 3000 četvornih metara, čija je nova namjena zasad nepoznata, a Kompas odlazi u poslovnu zgradu u ljubljanskoj četvrti Bežigrad, u kojoj posluje i Addiko Bank.

Mamić je slovenskim medijima rekao da im je dosadašnja zgrada bila nefunkcionalna, radnici su bili "razbacani" na prvom, drugom, petom i šestom katu, a zbog dotrajalosti nekretnine bila su potrebna i ulaganja.

Napomenuo je da prodaju zgrade nije uvjetovao Agrokor, koji je putem Adriatica.neta u vlasništvo Kompasa ušao 2009. godine. Prema planu zacrtanom u Lex Agrokor, piše slovenski Dnevnik, Kompasom će upravljati novi Agrokor sa sjedištem u Nizozemskoj, a vlasnik će mu biti ruski Sberbank.

Slovenci napominju da se među posljednjim koracima očekuje i prodaja Adriatica.neta, tvrtke koja je, osim Kompasa, vlasnica i turističke agencije Atlas

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik