Slovenski UniCredit s 9% više stambenih kredita

Bez autora
May 17 2010

Opseg stambenih kredita u UniCredit Banci Slovenija je u prvom ovogodišnjem kvartalu iznosio 530 milijuna eura, odnosno 9 posto više nego krajem prošle godine. U istom je razdoblju banka izdala 45 milijuna eura kredita za financiranje kupnje nekretnina, što u odnosu na prvo tromjesečje protekle godine predstavlja rast od 20 milijuna eura, odnosno 78 posto. U usporedbi s krajem prošle godine, krediti strankama povećali su se za 52 milijuna eura na 2,15 milijardi eura. Opseg kredita poduzećima je s 1,34 milijarde eura ostao na razini prošle godine, dok se opseg kredita fizičkim osobama povećao za 49 milijuna eura na 803 milijuna eura.

Slovenski UniCredit s 9% više stambenih kreditaOpseg stambenih kredita u UniCredit Banci Slovenija je u prvom ovogodišnjem kvartalu iznosio 530 milijuna eura, odnosno 9 posto više nego krajem prošle godine.

U istom je razdoblju banka izdala 45 milijuna eura kredita za financiranje kupnje nekretnina, što u odnosu na prvo tromjesečje protekle godine predstavlja rast od 20 milijuna eura, odnosno 78 posto.

U usporedbi s krajem prošle godine, krediti strankama povećali su se za 52 milijuna eura na 2,15 milijardi eura. Opseg kredita poduzećima je s 1,34 milijarde eura ostao na razini prošle godine, dok se opseg kredita fizičkim osobama povećao za 49 milijuna eura na 803 milijuna eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik