Srpska preduzeća na sajmu "Budma 2012"

Bez autora
Jan 23 2012

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) organizuje nastup srpskih preduzeća na vodećem sajmu građevinske industrije "Budma 2012", koji će od 24. do 27. januara biti održan u Poznanju, u Poljskoj.Na dva štanda biće predstavljeno ukupno devet srpskih kompanija i to: "Aling Konel", "Amiga", "Antić Kosta", HPS HIO Protekšn sistem, "Kvatro Hausiz–Kvatro Konstrakšn", "Stublina", Unipromet, EL-MET i "Simi".

Srpska preduzeća na sajmu "Budma 2012"Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) organizuje nastup srpskih preduzeća na vodećem sajmu građevinske industrije "Budma 2012", koji će od 24. do 27. januara biti održan u Poznanju, u Poljskoj.

Na dva štanda biće predstavljeno ukupno devet srpskih kompanija i to: "Aling Konel", "Amiga", "Antić Kosta", HPS HIO Protekšn sistem, "Kvatro Hausiz–Kvatro Konstrakšn", "Stublina", Unipromet, EL-MET i "Simi".

U 2009. godini robna razmena Srbije i Poljske iznosila je približno 250 miliona evra, dok je 2010. godini taj iznos povećan na 400 miliona evra.

Unapređenje ekonomske saradnje moguće je u sektorima građevine i građevinskog materijala, u poljoprivredi, energetici, metalnoj i elektroindustriji, hemijskoj industriji, kao i u IT sektoru, dodaje se u saopštenju SIEPA.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik