Srpski građevinari na sajmu u Moskvi

Bez autora
Apr 09 2012

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA) po četvrti put organizuje nastup srpskih preduzeća na najvećem i najpoznatijem sajmu iz oblasti građevinske industrije Mosbuild 2012, koji se održava od 10. do 13. aprila 2012. godine u Moskvi u Rusiji.Na nacionalnom štandu Srbije svoje proizvode i usluge predstaviće dvanaest kompanija i to: Amiga, Antić Kosta, Banja Komerc, Darex, Intra Lighting, NIP Spasić, Nobili Furniture, Polymers Group, Simi, Spajić, EL-MET Sistem i Euro Bravo.

Srpski građevinari na sajmu u MoskviAgencija za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA) po četvrti put organizuje nastup srpskih preduzeća na najvećem i najpoznatijem sajmu iz oblasti građevinske industrije Mosbuild 2012, koji se održava od 10. do 13. aprila 2012. godine u Moskvi u Rusiji.

Na nacionalnom štandu Srbije svoje proizvode i usluge predstaviće dvanaest kompanija i to: Amiga, Antić Kosta, Banja Komerc, Darex, Intra Lighting, NIP Spasić, Nobili Furniture, Polymers Group, Simi, Spajić, EL-MET Sistem i Euro Bravo.

Ove godine štand Srbije će biti u Forumu, najprometnijem paviljonu u kome pored nacionalnih grupa Nemačke i Belgije izlažu i vodeće građevinske firme, kao što su Bayer, Mapei, Ursa, Saint-Gobain.

Sa preko 150.000 metara kvadratnih ukupne površine i 104.000 posetilaca iz oblasti građevine i enterijera, Mosbuild već 18 godina predstavlja najznačajniji događaj ovog tipa u Rusiji i zemljama regiona. Prošle godine svoje proizvode i usluge predstavilo je 2.472 kompanija iz 49 zemalja, a uprkos svetskoj ekonomskoj krizi, koja je  pogodila i građevinsku industriju u Rusiji, zabeležen je porast broja posetilaca od sedam posto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik