Stambeni krediti bez kamate za radnike "Rubina"

Bez autora
Mar 17 2010

Fabrika vina "Rubin" iz Kruševca omogućila je svojim radnicima dobijanje dugoročnih kredita na 20 godina bez kamate. Stambena komisija kruševačkog "Rubina" raspisala je konkurs za dodelu četiri stambena kredita u vrednosti 20.000 evra, u dinarskoj protivvrednosti, stalno zaposlenim radnicima bez stana, koje će novac vratiti u narednih 20 godina, bez kamate. Na ovaj način istovremeno ulažu u dobre kadrove, koji su najzaslužniji za proizvodnju vodećih brednova "Rubina", kao što su vina "Terra Lazarika" i "Medveđa krv". Za novac koji dobiju, radnici će moći da kupe stan u Kruševcu od oko 40 kvadratnih metara i na taj način se reše podstanarskog života, a kredite će dobiti najugorženiji, koji budu mogli da plaćaju ratu.

Stambeni krediti bez kamate za radnike "Rubina"Fabrika vina "Rubin" iz Kruševca omogućila je svojim radnicima dobijanje dugoročnih kredita na 20 godina bez kamate, kazao je generalni direktor poslovnog sistema "Invej" Stanko Tomović.

Stambena komisija kruševačkog "Rubina" raspisala je konkurs za dodelu četiri stambena kredita u vrednosti 20.000 evra, u dinarskoj protivvrednosti, stalno zaposlenim radnicima bez stana, koje će novac vratiti u narednih 20 godina, bez kamate.

- Na ovaj način istovremeno ulažemo u dobre kadrove, koji su najzaslužniji za proizvodnju vodećih brednova "Rubina", kao što su vina "Terra Lazarika" i "Medveđa krv" - kazao je Tomović i naveo da su prijave već počele da stižu.

On je dodao i da za novac koji dobiju, radnici će moći da kupe stan u Kruševcu od oko 40 kvadratnih metara i da se na taj način reše podstanarskog života, a kredite će dobiti najugorženiji, koji budu mogli da plaćaju ratu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik