Stan od šest kvadrata 220.000 evra

Bez autora
Mar 28 2010

Jedan minijaturni stan koji se prostire na manje od šest kvadratnih metara procenjen je na 200.000 funti (220.222 evra) zbog idealne lokacije u britanskoj prestonici. Stan, dužine 3,35, i širine 1,68 metara, sastoji se od dve prostorije.U jednoj su smešteni dnevni boravak koji služi i kao spavaća soba i kuhinja sa neophodnom opremom, a u drugoj je kupatilo. Vlasnik stana, izvesni gospodin Bejker, kaže da je to mesto koje služi samo kao prenoćište, ali da je njegova velika vrednost na tržištu nekretnina neosporna, pre svega zbog "geografskog položaja".

Stan od šest kvadrata 220.000 evraJedan minijaturni stan koji se prostire na manje od šest kvadratnih metara procenjen je na 200.000 funti (220.222 evra) zbog idealne lokacije u britanskoj prestonici.

Stan, dužine 3,35, i širine 1,68 metara, sastoji se od dve prostorije. U jednoj su smešteni dnevni boravak koji služi i kao spavaća soba i kuhinja sa neophodnom opremom, a u drugoj je kupatilo, preneli su lokalni mediji.

Vlasnik stana, izvesni gospodin Bejker, kaže da je to mesto koje služi samo kao prenoćište, ali da je njegova velika vrednost na tržištu nekretnina neosporna, pre svega zbog "geografskog položaja".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik