Stranci donose nove standarde u gradnji stanova u Srbiji

Bez autora
Mar 31 2010

Većina stručnjaka je saglasna da je kvalitet gradnje u Beogradu u poslednjih pet godina na mnogo višem nivou nego što je bio deceniju ranije. Slučajevi lošeg kvaliteta stanova usled brze gradnje, pravno neregulisan status građevine ili problemi u finansiranju projekta događaju se i danas, ali mnogo ređe. Pored boljeg pravnog okvira, povećane efikasnosti državnih organa, aktivirani su i drugi mehanizmi samoregulisanja tržišta, što je privuklo veći broj stranih investitora, sve zainteresovanijih za ulaganje upravo u tržište stambenih nekretnina. Strani investitori su od samog početka nametnuli građevinskim kompanijama, dobavljačima, izvođačima radova visoke standarde, čime je opšti nivo kvaliteta novoizgrađenih objekata znatno unapređen. Tržište nekretnina u Beogradu sve je bogatije ponudom novih, kvalitetnih, modernih stanova, lokala i poslovnih prostora. Poslednji primer uspešnog građevinskog projekta je stambeno-poslovni kompleks "Galerija apartmani" u Francuskoj ulici 50 sada Žorža Klemansoa 18.

Stranci donose nove standarde u gradnji stanova u SrbijiVećina stručnjaka je saglasna da je kvalitet gradnje u Beogradu u poslednjih pet godina na mnogo višem nivou nego što je bio deceniju ranije.

Slučajevi lošeg kvaliteta stanova usled brze gradnje, pravno neregulisan status građevine ili problemi u finansiranju projekta događaju se i danas, ali mnogo ređe.

Pored boljeg pravnog okvira, povećane efikasnosti državnih organa, aktivirani su i drugi mehanizmi samoregulisanja tržišta, što je privuklo veći broj stranih investitora, sve zainteresovanijih za ulaganje upravo u tržište stambenih nekretnina. Strani investitori su od samog početka nametnuli građevinskim kompanijama, dobavljačima, izvođačima radova visoke standarde, čime je opšti nivo kvaliteta novoizgrađenih objekata znatno unapređen.

Tržište nekretnina u Beogradu sve je bogatije ponudom novih, kvalitetnih, modernih stanova, lokala i poslovnih prostora. Poslednji primer uspešnog građevinskog projekta je stambeno-poslovni kompleks "Galerija apartmani" u Francuskoj ulici 50 sada Žorža Klemansoa 18.

Kompanija "Ocean Atlantic International", investitor "Galerija apartmana", na izuzetno atraktivnoj lokaciji u centru grada, izgradila je objekat veličine 18.500 m2, u okviru kojeg se nalaze 103 stana, oko 1.250 m2 kancelarijskog prostora, 950 m2 lokala i 148 mesta u podzemnoj garaži objekta.

Objekat na prvi pogled ostavlja snažan utisak svojim izgledom, estetikom, originalnim, funkcionalnim i modernim arhitektonskim rešenjem, a bliži pogled otkriva izuzetnu predanost izvođača radova, kvalitet građevinskih materijala i komfor, na koji je investitor posebno obratio pažnju.

Recepcija 24 sata, ulazi zaštićeni od ulice, video nadzor garaže, najmoderniji telekomunikacioni servisi, interfonska veza sa recepcijom, sopstveni agregat, grejači postavljeni na izlazu iz garaže jasno ukazuju da je investitor vodio računa o svakom detalju kako bi stanarima omogućio bezbedan i komforan stambeni prostor, a kompanijama dobro organizovan i funkcionalan prostor za poslovanje.

"Ocean Atlantic International" je u samom objektu "Galerija apartmani" uredio i show room koji je stavio na raspolaganje zainteresovanim kupcima. Show room je uređen stan koji pruža jasnu predstavu o mogućim rešenjima uređenja i o komforu i kvalitetu stanovanja.

Bitna novina na tržištu nekretnina koju je uvela kompanija "Ocean Atlantic International" je i sistem prodaje i briga o kupcu i nakon obavljene kupovine.

Tim "Galerija apartmana", između ostalog, vodi računa o redovnom održavanju objekta i bezbednosti stanara, kao i o redovnom i ispravnom održavanju i servisu liftova, higijeni enterijera i parka, dečjeg igrališta i zelenih površina koje se nalaze ispred i u okviru objekta.

Dvadesetčetvoročasovno fizičko obezbeđenje, sistem zaštite od požara i video nadzor svih garažnih mesta briga su kompanije "Ocean Atlantic International", što ovu kompaniju svrstava u red najpoželjnijih investitora na tržištu nekretnina u Beogradu.

"Kao kompanija koja posluje po visokim profesionalnim standardima, ne ograničavamo se samo na vrhunski kvalitet gradnje i poštovanje zakona i propisa. Kod nas se to podrazumeva. Naša poslovna politika je i briga za kupca i nakon kupovine stana ili poslovnog prostora. Možda je to nov koncept na tržištu nekretnina u Srbiji, ali od svog osnivanja "Ocean Atlantic International" stavlja poseban akcenat upravo na odnos sa kupcima posle kupovine", izjavio je Aleksandar Zavišić, generalni menadžer i partner u kompaniji "Ocean Atlantic International".

Zbog izuzetno povoljne cene, lokacije u blizini najstrožeg centra grada, kvalitetne gradnje i vrhunskog izvođenja završnih radova, sve je veće interesovanje kupaca koji još jednom dokazuju da i pored ekonomske krize za kvalitetnu, legalnu gradnju na dobroj lokaciji još uvek postoji veliki prostor na tržištu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik