Tehnika sklopila poslove vrijedne više od 18 milijuna eura

Bez autora
Feb 02 2012

Građevinska tvrtka Tehnika izvijestila je danas putem Zagrebačke burze o dva nova ugovora o građenju. Tehnika je sklopila ugovor za rekonstrukciju, djelomičnu nadogradnju, te prenamjenu tvornice "Vesna – modna ženska tekstilna konfekcija" u poslovnu uredsko-trgovačku građevinu s pratećim sadržajima i trafostanicom u Zagrebu. Ugovor je sklopljen s naručiteljem Vesna nekretnine. Cijena ugovorenih radova je 6,918.951,80 eura bez PDV-a, početak gradnje je odmah, a završetak, s izvršenim tehničkim pregledom, za 12 mjeseci. Tehnika je sklopila ugovor za izgradnju poslovne građevine u zagrebačkom Rudešu s naručiteljem Vrbani Centrom. Cijena ugovorenih radova je 11,450.893,58 eura bez PDV-a. Početak gradnje je odmah, a završetak, s izvršenim tehničkim pregledom, za 14 mjeseci.

Tehnika sklopila poslove vrijedne više od 18 milijuna euraGrađevinska tvrtka Tehnika izvijestila je danas putem Zagrebačke burze o dva nova ugovora o građenju.

Tehnika je sklopila ugovor za rekonstrukciju, djelomičnu nadogradnju, te prenamjenu tvornice "Vesna – modna ženska tekstilna konfekcija" u poslovnu uredsko-trgovačku građevinu s pratećim sadržajima i trafostanicom u Zagrebu. Ugovor je sklopljen s naručiteljem Vesna nekretnine. Cijena ugovorenih radova je 6,918.951,80 eura bez PDV-a, početak gradnje je odmah, a završetak, s izvršenim tehničkim pregledom, za 12 mjeseci, stoji u priopćenju.

U odvojenom priopćenju stoji kako je Tehnika sklopila ugovor za izgradnju poslovne građevine u zagrebačkom Rudešu s naručiteljem Vrbani Centrom. Cijena ugovorenih radova je 11,450.893,58 eura bez PDV-a. Početak gradnje je odmah, a završetak, s izvršenim tehničkim pregledom, za 14 mjeseci.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik