Trebinje: Autobusku stanicu daju u zakup

Bez autora
May 07 2015

Grad Trebinje objavio je javni poziv za davanje u zakup zgrade novoizgrađene autobuske stanice, prema kojem je početni iznos zakupnine 8.485,56 KM mjesečno, bez uračunatog PDV-a. Prema uslovima navedenim u javnom pozivu, pravo da konkurišu imaju pravna lica registrovana za obavljanje usluga autobuskog saobraćaja, a najpovoljnijom ponudom smatraće se "ponuda koja sadrži najveći ponuđeni iznos zakupnine". Poziv je otvoren deset dana, i traje do 14. maja, a otvaranje ponuda zakazano za "četvrti dan po isteku roka za dostavljanje ponuda, u 10 sati u maloj sali Gradske uprave". U javnom pozivu se precizira da će sa ponuđačem koji ispuni propisane uslove i ponudi najviši iznos zakupnine biti zaključen ugovor o zakupu na period od 4 godine.

Trebinje: Autobusku stanicu daju u zakupGrad Trebinje objavio je javni poziv za davanje u zakup zgrade novoizgrađene autobuske stanice, prema kojem je početni iznos zakupnine 8.485,56 KM mjesečno, bez uračunatog PDV-a.

Prema uslovima navedenim u javnom pozivu, pravo da konkurišu imaju pravna lica registrovana za obavljanje usluga autobuskog saobraćaja, a najpovoljnijom ponudom smatraće se "ponuda koja sadrži najveći ponuđeni iznos zakupnine".

Poziv je otvoren deset dana, i traje do 14. maja, a otvaranje ponuda zakazano za "četvrti dan po isteku roka za dostavljanje ponuda, u 10 sati u maloj sali Gradske uprave".

U javnom pozivu se precizira da će sa ponuđačem koji ispuni propisane uslove i ponudi najviši iznos zakupnine biti zaključen ugovor o zakupu na period od 4 godine.

Skupština grada Trebinja donijela je 8. aprila odluku o davanju u zakup objekta autobuske stanice, nakon što se zbog proceduralnih prepreka odustalo od ranijeg plana da ovim objektom gazduje grad, te da stanica posluje u okviru javne ustanove "Trebinjestan".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik