U Inđiji otvoren poslovno-stambeni prostor TQ city

Bez autora
Mar 28 2010

U Inđiji je sinoć otvoren poslovno-stambeni kompleks TQ city u koju je kompanija Tradeunique uložila 35 miliona evra. Taj kompleks obuhvata trgovinski i izložbeni centar, stanove, hotel i heliodrom, a površina izgrađenog prostora je oko 50.000 metara kvadratih. Inđija je dobila jedan od najmodernijih centara u Srbiji i to je dobar primer partnerstva između opštine i jedne privatne kompanije. Dobro je da se otvara jedan takav prostor u vreme kada svi pričaju o krizi. Očekuje se da će u tom poslovno-stambenom centru posao naći oko 1.000 radnika. U okviru poslovnog centra radiće i Fakultet tehničkih nauka, koji će godišnje primati oko 200 studenata.

U Inđiji otvoren poslovno-stambeni prostor TQ cityU Inđiji je sinoć otvoren poslovno-stambeni kompleks TQ city u koju je kompanija Tradeunique uložila 35 miliona evra.

Taj kompleks obuhvata trgovinski i izložbeni centar, stanove, hotel i heliodrom, a površina izgrađenog prostora je oko 50.000 metara kvadratih.

Ministar trgovine Slobodan Milosavljević je novinarima rekao da je Inđija dobila jedan od najmodernijih centara u Srbiji i da je to dobar primer partnerstva između opštine i jedne privatne kompanije.

Ministar je kazao da je dobro da se otvara jedan takav prostor u vreme kada svi pričaju o krizi.

Očekuje se da će u tom poslovno-stambenom centru posao naći oko 1.000 radnika, kazao je Milosavljević.

Goran Ješić, predsednik inđijske opštine, kazao je da će u okviru poslovnog centra raditi i Fakultet tehničkih nauka, koji će godišnje primati oko 200 studenata.

Ješić je naveo da se u ovoj godini planira i velika slovenačka investicija u Inđiju, a reč je o kompaniji "Cinkarna".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik