U mjesec dana rezervirana 204 stana

Bez autora
May 25 2010

Dosadašnji rezultati akcije Zagrebačke banke »Dan za stan« koja se održava od 16. travnja do 29. svibnja zasad pokazuju da su građani zadovoljni pogodnostima akcije, što dokazuje i podatak da je tijekom mjesec dana akcije stanove na 18 lokacija obišlo tristotinjak građana, a 204 stana su rezervirana. Najveći interes građani su pokazali za stanove u Zagrebu na Laništu te u Vukomercu, Španskom i Dubravi, a u ponudi su i stanovi na području Remetinca, Zavrtnice, Stenjevca, Dugava i Trešnjevke te Dugog Sela, Siska i Osijeka. Prema analizi dosadašnjih ugovora, klijenti su najviše zainteresirani za funkcionalne manje dvosobne stanove od 40 do 45 četvornih metara te trosobne od 55 do 65 četvornih metara, a prosječni iznos kredita je oko 80.000 eura na rok otplate od 25 do 30 godina. Promatrajući omjer broja rezerviranih stanova i broja posjetitelja, zaključuju da u ovim vremenima stanove obilaze oni građani koji ponudu smatraju konkretnom prilikom za kupnju jeftinijih kvadrata.

U mjesec dana rezervirana 204 stanaDosadašnji rezultati akcije Zagrebačke banke »Dan za stan« koja se održava od 16. travnja do 29. svibnja zasad pokazuju da su građani zadovoljni pogodnostima akcije, što dokazuje i podatak da je tijekom mjesec dana akcije stanove na 18 lokacija obišlo tristotinjak građana, a 204 stana su rezervirana.

U Zabi kažu da su najveći interes građani pokazali za stanove u Zagrebu na Laništu te u Vukomercu, Španskom i Dubravi, a u ponudi su i stanovi na području Remetinca, Zavrtnice, Stenjevca, Dugava i Trešnjevke te Dugog Sela, Siska i Osijeka.

Prema analizi dosadašnjih ugovora, klijenti su najviše zainteresirani za funkcionalne manje dvosobne stanove od 40 do 45 četvornih metara te trosobne od 55 do 65 četvornih metara, a prosječni iznos kredita je oko 80.000 eura na rok otplate od 25 do 30 godina.

Promatrajući omjer broja rezerviranih stanova i broja posjetitelja, zaključuju da u ovim vremenima stanove obilaze oni građani koji ponudu smatraju konkretnom prilikom za kupnju jeftinijih kvadrata. U prva četiri mjeseca ove godine isplaćeno je gotovo pola milijarde kuna stambenih kredita, što je porast od gotovo 10 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, kažu u Zabi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik