Ugovoren novi posao Energoprojekta u Rusiji

Bez autora
Oct 01 2012

Energoprojekt Visokogradnja, kao podizvođač, i generalni izvođač radova ZAO Holding Centr, zaključili su krajem septembra ove godine podizvođački ugovor za izvođenje građevinsko-zanatskih i instalaterskih radova na objektu Administrativnog zdanja OOO Gazprom Transgaz u gradu Uhta, Republika Komi, Ruska Federacija. Vrednost ugovorenog posla iznosi 43,8 miliona dolara, dok je rok za realizaciju projekta decembar 2013. godine. Energoprojekt Visokogradnja protekle godine je zabeležila poslovni prihod od skoro šest milijardi dinara, što predstavlja rast od 47,1 posto, uz nevelik neto rezultat od 13,4 miliona dinara. U prvih šest meseci tekuće godine, Visokogradnja je zabeležila poslovni prihod od 5,2 milijarde dinara, dok je neto dobitak iznosio 154,6 miliona dinara.

Ugovoren novi posao Energoprojekta u RusijiEnergoprojekt Visokogradnja, kao podizvođač, i generalni izvođač radova ZAO Holding Centr, zaključili su krajem septembra ove godine podizvođački ugovor za izvođenje građevinsko-zanatskih i instalaterskih radova na objektu Administrativnog zdanja OOO Gazprom Transgaz u gradu Uhta, Republika Komi, Ruska Federacija.

Vrednost ugovorenog posla iznosi 43,8 miliona dolara, dok je rok za realizaciju projekta decembar 2013. godine.

Energoprojekt Visokogradnja protekle godine je zabeležila poslovni prihod od skoro šest milijardi dinara, što predstavlja rast od 47,1 posto, uz nevelik neto rezultat od 13,4 miliona dinara.

U prvih šest meseci tekuće godine, Visokogradnja je zabeležila poslovni prihod od 5,2 milijarde dinara, dok je neto dobitak iznosio 154,6 miliona dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik