UTP Piva: Na prodaju imovina

Bez autora
Jun 07 2010

Stečajna uprava ugostiteljsko-turističkog preduzeća (UTP) Piva iz Plužina pozvala je danas zainteresovane kupce da učestvuju na javnom nadmetanju za prodaju cjelokupne imovine kompanije po početnoj cijeni od 750 hiljada EUR. Zatvorene pisane ponude dostavljaju se podgoričkom Privrednom sudu do 28. juna, a biće otvorene istog dana u deset sati. Ponude mogu dostavljati strana i domaća preduzeća i građani koji uplate depozit koji iznosi pet odsto početne cijene. Izabrani ponuđač dužan je da pet dana od dostavljanja ponude zaključi ugovor o kupoprodaji, a u suprotnom gubi pravo na povraćaj depozita. Uplaćeni depozit se ostalim učesnicima vraća tri dana nakon izbora najpovoljnijeg ponuđača.

UTP Piva: Na prodaju imovinaStečajna uprava ugostiteljsko-turističkog preduzeća (UTP) Piva iz Plužina pozvala je danas zainteresovane kupce da učestvuju na javnom nadmetanju za prodaju cjelokupne imovine kompanije po početnoj cijeni od 750 hiljada EUR.

Zatvorene pisane ponude dostavljaju se podgoričkom Privrednom sudu do 28. juna, a biće otvorene istog dana u deset sati. Ponude mogu dostavljati strana i domaća preduzeća i građani koji uplate depozit koji iznosi pet odsto početne cijene.

Izabrani ponuđač dužan je da pet dana od dostavljanja ponude zaključi ugovor o kupoprodaji, a u suprotnom gubi pravo na povraćaj depozita.

Uplaćeni depozit se ostalim učesnicima vraća tri dana nakon izbora najpovoljnijeg ponuđača.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik