Vlada Srbije osnovala privredno društvo "Agroindustrijska korporacija – nekretnine"

Bez autora
Mar 26 2024

Vlada Srbije donela je odluku o osnivanju privrednog društva "Agroindustrijska korporacija - nekretnine d. o. o. Beograd", objavljeno je u Službenom glasniku.

Osnivač društva i njegov jedini član je Republika Srbija, čija osnivačka prava vrši Vlada Srbije, a pretežna delatnost Društva je kupovina i prodaja vlastitih nekretnina.

Društvo može da obavlja i druge delatnosti, uključujući i spoljnotrgovinsku delatnost, ukoliko za to ispunjava uslove predviđene zakonom.

Kako je navedeno u Služebnom glasniku, društvo se osniva na neodređeno vreme i to radi sticanja dobiti, a ukupan upisani i uplaćeni novčani kapital društva iznosi 3.162,22 dinara.

Društvo nema upisani i uneti nenovčani osnovni kapital. U unutrašnjem i spoljnotrgovinskom prometu društvo predstavlja i zastupa direktor, samostalno i neograničeno.

Do imenovanja direktora društva, kako je navedeno, dužnost direktora obavljaće, u svojstvu vršioca dužnosti, Dejan Tomašević.

Sedište preduzeća "Agroindustrijska korporacija – nekretnine d. o. o. Beograd" je u Ulici gorskih jasenova 12, u Padinskoj Skeli.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik