Za 10 dana Vlada pokreće projekt obnove zgrada vrijedan 1,8 mlrd. kuna?

Bez autora
Mar 11 2012

Vlada planira ogroman investicijski projekt kojim će obnoviti 500 bolnica, škola i ostalih javnih zgrada, zaposliti 50 tisuća radnika te uštedjeti na potrošnji energije. Riječ je o investicijskom ciklusu koji Vlada pokreće za desetak dana, a vrijedan je 1,8 milijardi kuna koji bi trebao pokrenuti hrvatsko gospodarstvo te posrnule građevinske tvrtke vratiti u život. Projekt uključuje rekonstrukciju objekata u vlasništvu države, gradova i općina prema načelu energetske učinkovitosti, koji bi trebao zaposliti najmanje 50 tisuća ljudi. U ovoj godini planira se obnova oko 500 takvih objekata na području cijele Hrvatske.

Za 10 dana Vlada pokreće projekt obnove zgrada vrijedan 1,8 mlrd. kuna?Vlada planira ogroman investicijski projekt kojim će obnoviti 500 bolnica, škola i ostalih javnih zgrada, zaposliti 50 tisuća radnika te uštedjeti na potrošnji energije, piše Jutarnji list.

Riječ je o investicijskom ciklusu koji Vlada pokreće za desetak dana, a vrijedan je 1,8 milijardi kuna koji bi trebao pokrenuti hrvatsko gospodarstvo te posrnule građevinske tvrtke vratiti u život. Projekt uključuje rekonstrukciju objekata u vlasništvu države, gradova i općina prema načelu energetske učinkovitosti, koji bi trebao zaposliti najmanje 50 tisuća ljudi. U ovoj godini planira se obnova oko 500 takvih objekata na području cijele Hrvatske, piše list.

"Uspije li Vlada u svom naumu, ovo bi mogao postati hrvatski mini new deal, projekt koji bi Kukuriku koaliciji mogao biti glavni adut za ostanak na vlasti", zaključuju u listu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik