Zabina zgrada u Paromlinskoj postaje trgovački centar

Bez autora
Apr 23 2012

Zagrebačka banka ponudila je na prodaju s početnom cijenom od 12,5 milijuna eura zgradu u Paromlinskoj ulici u kojoj je sjedište banke. Ponudi nekretnine u ožujku prethodila je izrada studije razvoja ''Projekt Paromlinska'' koji predviđa trgovački centar proširen na postojeće gradsko parkiralište u koji će se preseliti i autobusni terminal. On bi se trebao naslanjati na Glavni kolodvor i najstariji zagrebački šoping-centar Importanne, a projekt je banka naručila od renomiranog arhitektonskog biroa 3LHD poznatog, između ostalog, i po preuređenju splitske rive.

Zabina zgrada u Paromlinskoj postaje trgovački centarZagrebačka banka ponudila je na prodaju s početnom cijenom od 12,5 milijuna eura zgradu u Paromlinskoj ulici u kojoj je sjedište banke, doznaje Tportal.

Ponudi nekretnine u ožujku prethodila je izrada studije razvoja ''Projekt Paromlinska'' koji predviđa trgovački centar proširen na postojeće gradsko parkiralište u koji će se preseliti i autobusni terminal.

On bi se trebao naslanjati na Glavni kolodvor i najstariji zagrebački šoping-centar Importanne, a projekt je banka naručila od renomiranog arhitektonskog biroa 3LHD poznatog, između ostalog, i po preuređenju splitske rive.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik