Dopuna mobilnog sa fiksnog telefona

Bez autora
Apr 15 2010

Kompanija Telekom Srbija saopštila je da je korisnicima mobilne telefonije omogućila da dopune kredit za mobilni telefon sa fiksnog broja. Postupak dopune je brz i lak.Besplatnim pozivom na broj 0800/100-900 i praćenjem uputstava govornog automata, željeni pripejd broj može se dopuniti kreditom u visini od 250, 500 ili 1000 dinara, u bilo koje doba dana. Plaćanje dopune vrši se kroz redovan račun za fiksnu telefonsku liniju koji će biti dodatno zadužen za iznos izabrane dopune.

Dopuna mobilnog sa fiksnog telefonaKompanija Telekom Srbija saopštila je da je korisnicima mobilne telefonije omogućila da dopune kredit za mobilni telefon sa fiksnog broja.

Kako se navodi u saopštenju, postupak dopune je brz i lak. Besplatnim pozivom na broj 0800/100-900 i praćenjem uputstava govornog automata, željeni pripejd broj može se dopuniti kreditom u visini od 250, 500 ili 1000 dinara, u bilo koje doba dana. Plaćanje dopune vrši se kroz redovan račun za fiksnu telefonsku liniju koji će biti dodatno zadužen za iznos izabrane dopune.

Tokom jednog meseca korisnik može da izvrši više dopuna, uz ograničenje maksimalnog iznosa na 3.000 dinara. Za korišćenje usluge „Dopuna sa fiksnog telefona“ potrebno je da telefonska linija ima mogućnost tonskog biranja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik