Povećana prodaja "Krajslera" u Srbiji

Bez autora
Apr 08 2010

Grupacija "Krajsler" je objavila da je u martu ove godine ostvarila povećanje prodaje na svim tržištima, a da je ubedljivo najveći kvalitativni i kvantitativni rast zabeležila na tržištima Srbije i Izraela.Prodaja u Srbiji povećanja je za 62 odsto u odnosu na februar 2010. i za čitavih 157 procenata u odnosu na prvo tromesečje prošle godine. Prodaja na tržištu SAD povećana je za 10 odsto, a za 32 odsto na tržištima izvan Severne Amerike...

Povećana prodaja Grupacija "Krajsler" je danas objavila da je u martu ove godine ostvarila povećanje prodaje na svim tržištima, a da je ubedljivo najveći kvalitativni i kvantitativni rast zabeležila na tržištima Srbije i Izraela.

Prodaja u Srbiji povećanja je za 62 odsto u odnosu na februar 2010. i za čitavih 157 procenata u odnosu na prvo tromesečje prošle godine.

Prodaja na tržištu SAD povećana je za 10 odsto, a za 32 odsto na tržištima izvan Severne Amerike, saopštila je ta grupacija.

Na americckom tržištu su u martu prodata ukupno 92.623 "Krajslerova" vozila. Najveći rast prodaje imali su "ram hevi djuti" pikap kamion (20 odsto u odnosu na isti period lane i čak 56 procenata u poređenju sa februarom) i višestruko nagrađivani "grand vojadžer" (sa rastom prodaje od 30, odnosno 32 odsto).

"Dodž čelindžer" je zabeležio porast prodaje od 50 odsto na mesečnom nivou, dok je prodaja "dodža kaliber" porasla za 30 procenata u odnosu na prethodni mesec.

Grupacija "Krajsler" je u martu u regionima izvan Severne Amerike prodala 13.777 vozila, uz porast prodaje na svim tržištima. Do marta 2010. godine prodato je 35.647 vozila na tržištima van SAD.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik