Propao pokušaj iznajmljivanja BIP-a

Bez autora
Jul 18 2019

Komisija Agencije za licenciranje stečajnih upravnika proglasila je iznajmljivanje beogradske pivare neuspešnim. Pokušaj iznajmljivanja BIP-a proglašen je propalim zato što se nijedna firma nije javila na oglas, odnosno nije uplatila depozit do 15. jula što je bio uslov za učešće.Kako se saznaje, Odbor poverilaca pivare saglasio se da stečajni upravnik nastavi proizvodnju samostalno i ovog trenutka je angažovano 127 bivših radnika. Podsećamo, makedonski biznismen, vlasnik tamošnje poznate vinarije, posle dve godine je odustao od iznajmljivanja kapaciteta.

Propao pokušaj iznajmljivanja BIP-aKomisija Agencije za licenciranje stečajnih upravnika proglasila je iznajmljivanje beogradske pivare neuspešnim.

Pokušaj iznajmljivanja BIP-a proglašen je propalim zato što se nijedna firma nije javila na oglas, odnosno nije uplatila depozit do 15. jula što je bio uslov za učešće.

Kako RTS saznaje, Odbor poverilaca pivare saglasio se da stečajni upravnik nastavi proizvodnju samostalno i ovog trenutka je angažovano 127 bivših radnika.

Podsećamo, makedonski biznismen, vlasnik tamošnje poznate vinarije, posle dve godine je odustao od iznajmljivanja kapaciteta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik