Sve iz federalnog budžeta: Za poklone 6.000 KM, restorane 10.000, a za gorivo 20.000 maraka

Bez autora
Jul 18 2019

Generalni sekretarijat Vlade Federacije BiH u aprilu ove godine usvojio je plan javnih nabavki za budžetsku 2019. godinu.Kako je navedeno u dokumentu koji je potpisala sekretar Vlade Edita Kalajdžić, plan obuhvata nabavku roba i usluga te sadrži podatke o predmetu nabavke, jedinstvenom rječniku javne nabavke, procijenjenoj vrijednosti nabavke, vrsti postupka javne nabavke, okvirnim terminima za pokretanje postupka nabavke i zaključenja ugovora i izvoru finansiranja. U planu javnih nabavki koji je još aktuelan nalaze se vrlo zanimljive stavke.

Sve iz federalnog budžeta: Za poklone 6.000 KM, restorane 10.000, a za gorivo 20.000 marakaGeneralni sekretarijat Vlade Federacije BiH u aprilu ove godine usvojio je plan javnih nabavki za budžetsku 2019. godinu.

Kako je navedeno u dokumentu koji je potpisala sekretar Vlade Edita Kalajdžić, plan obuhvata nabavku roba i usluga te sadrži podatke o predmetu nabavke, jedinstvenom rječniku javne nabavke, procijenjenoj vrijednosti nabavke, vrsti postupka javne nabavke, okvirnim terminima za pokretanje postupka nabavke i zaključenja ugovora i izvoru finansiranja.

U planu javnih nabavki koji je još aktuelan nalaze se vrlo zanimljive stavke. Tako Generalni sekretarijat Vlade u septembru planira za 20.000 KM kupiti gorivo za službena vozila, dok će mjesec kasnije za nabavku guma dati 6.000 maraka, dok je za juni planirano 6.000 za registraciju vozila.

U aprilu su za nabavku službenih protokolarnih poklona potrošili 6.000 maraka, a u istom mjesecu za restoranske usluge eksterne reprezentacije bilo je planirano 10.000 KM.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik