Uskoro besplatan Word iz Microsofta

Bez autora
Apr 14 2010

Kompanija Microsoft je najavila da će ponuditi korisnicima i besplatnu verziju svog novog Worda sa, naravno, limitiranim mogućnostima. Skromna verzija paketa Office doći će pod nazivom Microsoft Office Starter 2010 i imaće ograničene verzije softvera Word i Excel.Isto tako, aplikacije će povremeno unutar aktivnog prozora servirati reklame. Što se pak mogućnosti tiče, korisnici besplatnog Worda moći će da otvaraju i prikazuju čak i najkompleksnije dokumente, ali neće moći unutar dokumenata da dodaju stavke poput makronaredbi, tablica, komentara i sličnih stvari. Ista stvar je i sa besplatnom verzijom Excela.

Uskoro besplatan Word iz MicrosoftaKompanija Microsoft je najavila da će ponuditi korisnicima i besplatnu verziju svog novog Worda sa, naravno, limitiranim mogućnostima.

Sudeći prema objavi na Cnetu, skromna verzija paketa Office doći će pod nazivom Microsoft Office Starter 2010 i imaće ograničene verzije softvera Word i Excel. Isto tako, aplikacije će povremeno unutar aktivnog prozora servirati reklame.


Što se pak mogućnosti tiče, korisnici besplatnog Worda moći će da otvaraju i prikazuju čak i najkompleksnije dokumente, ali neće moći unutar dokumenata da dodaju stavke poput makronaredbi, tablica, komentara i sličnih stvari. Ista stvar je i sa besplatnom verzijom Excela.


Microsoft Office Starter 2010 navodno će se standardno isporučivati s novim računarima na kojima se nalazi operativni sistem Windows, ali nije nam poznato kada će taj besplatni paket biti službeno predstavljen.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik