Delta Agrar pokrenuo akciju #ObnovaPoljoprivrede

Bez autora
Jun 02 2014

U okviru akcije #ObnovaPoljoprivrede Delta Agrar donirao je danas 15 tona stočne hrane poljoprivrednicima koji su u Bajinoj Bašti pretrpeli najveću štetu tokom poplava.U dosadašnjem toku akcije pomoć je uručena poljoprivrednicima iz Paraćina, Obrenovca i Trstenika, a u narednih nedelju dana stočna hrana biće dostavljena i u Krupanj, Smederevsku Palanku i Valjevo. Akcija #ObnovaPoljoprivrede pokrenuta je 28. maja, sa ciljem da se održi i ojača stočarska proizdvodnja u 7 opština koje su pogođene elementarnom nepogodom.

Delta Agrar pokrenuo akciju #ObnovaPoljoprivredeU okviru akcije #ObnovaPoljoprivrede Delta Agrar donirao je danas 15 tona stočne hrane poljoprivrednicima koji su u Bajinoj Bašti pretrpeli najveću štetu tokom poplava.

U dosadašnjem toku akcije pomoć je uručena poljoprivrednicima iz Paraćina, Obrenovca i Trstenika, a u narednih nedelju dana stočna hrana biće dostavljena i u Krupanj, Smederevsku Palanku i Valjevo.

Akcija #ObnovaPoljoprivrede pokrenuta je 28. maja, sa ciljem da se održi i ojača stočarska proizdvodnja u 7 opština koje su pogođene elementarnom nepogodom.

U okviru ovog održivog i humanitarnog projekta Delta Agrar doniraće ukupno 190 tona stočne hrane, a potrebe za stočnom hranom definisali su krizni štabovi opština, preko kojih se donacije i realizuju.

Poljoprivrednicima je ponuđena i stručna pomoć inženjera stočarstva, veterinara i drugih stručnih službi Delta Agrara, a moguć je i otkup stoke koja bude utovljena.

Vrednost akcije #ObnovaPoljoprivrede je 50.000 evra, čime su ukupne donacije Delta Holdinga za otklanjanje posledica poplava dostigle 438.000 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik