Kampanja Zakona o podsticajima i aktuelnih pravilnika za 2013.

Bez autora
Apr 22 2013

Uz podršku Svetske banke, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede pokrenulo je kampanju informisanja javnosti o aktuelnim merama podrške resornog ministarstva što će doprineti promociji poljoprivrede i ruralnog razvoja u Srbiji, većem broju kvalitetnih prijava i maksimalnoj iskorišćenosti budžetkih sredstava. Važan cilj ove kampanje je i unapređenje komunikacije sa poljoprivrednicima i poljoprivrednim organizacijama, kao i koordinacija sa pratećim savetodavnim službama na teritoriji Republike Srbije. Kampanja je bazirana na predstavljanju Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju, Nacionalnog programa ruralnog razvoja i aktuelnih mera agrarne politike, implementiranim kroz pravilnike za budžetsku 2013. godinu. Kampanja će se sprovoditi na 6 regionalnih lokacija u vidu dvodnevnih prezentacija, pri čemu je prvi dan namenjen predstavnicima PSSS, a drugi poljoprivrednicima i poljoprivrednim organizacijama.

Kampanja Zakona o podsticajima i aktuelnih pravilnika za 2013. godinuUz podršku Svetske banke, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede pokrenulo je kampanju informisanja javnosti o aktuelnim merama podrške resornog ministarstva što će doprineti promociji poljoprivrede i ruralnog razvoja u Srbiji, većem broju kvalitetnih prijava i maksimalnoj iskorišćenosti budžetkih sredstava.

Važan cilj ove kampanje je i unapređenje komunikacije sa poljoprivrednicima i poljoprivrednim organizacijama, kao i koordinacija sa pratećim savetodavnim službama na teritoriji Republike Srbije.

Kampanja je bazirana na predstavljanju Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju, Nacionalnog programa ruralnog razvoja i aktuelnih mera agrarne politike, implementiranim kroz pravilnike za budžetsku 2013. godinu.

Kampanja će se sprovoditi na 6 regionalnih lokacija u vidu dvodnevnih prezentacija, pri čemu je prvi dan namenjen predstavnicima PSSS, a drugi poljoprivrednicima i poljoprivrednim organizacijama.

Prvu prezentaciju održaće držani sekretar Senad Mahmutović u utorak, 23. aprila i u sredu 24. aprila 2013. godine, u 12 časova u hotelu “Palisad” na Zlatiboru.

Naredne prezentacije organizovaće se u Kragujevcu (25. i 26. april), Novom Sadu (9. i 10. maj), Zrenjaninu (16. i 17. maj), Leskovcu (21. i 22. maj) i u Zaječaru (23. i 24. maj 2013. godine).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik