Konferencija o investicijama u agrobiznisu

Bez autora
May 18 2010

Udruženje novinara za poljoprivredu, “Agropres”, 18. maja 2010. godine u “Master centru” Novosadskog sajma organizuje konferenciju o investicijama u agrobiznisu.Skup će biti organizovan u saradnji sa Novosadskim sajmom, a u okviru Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu koji se održava od 15. do 22. maja. Cilj ove konferencije je otvaranje dijaloga o unapređenju institucionalnog okvira i stvaranja privrednog ambijenta za privlačenje većih investicija u agrobiznis.

Konferencija o investicijama u agrobiznisuUdruženje novinara za poljoprivredu, “Agropres”, 18. maja 2010. godine u “Master centru” Novosadskog sajma organizuje konferenciju o investicijama u agrobiznisu.

Skup će biti organizovan u saradnji sa Novosadskim sajmom, a u okviru Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu koji se održava od 15. do 22. maja.

Cilj ove konferencije je otvaranje dijaloga o unapređenju institucionalnog okvira i stvaranja privrednog ambijenta za privlačenje većih investicija u agrobiznis.

Očekuje se dolazak oko 200 učesnika, a neke od tema na predstojećoj konferenciji biće stvaranje uslova za optimizaciju institucionalnog okvira za efikasnije sprovođenje investicija u agrobiznisu i kreiranje privrednog ambijenta za privlačenje stranih investicija. Govoriće se i o izvorima finansiranja agrobiznis sektora i mogućnostima njihovog unapređenja, otvaranju predpristupnih fondova Evropske unije, reformama u poljoprivrednom sektoru i međunarodnim integracijama.

Na konferenciji će učestvovati predstavnici ministarstava, Privredne komore Srbije, diplomatskog kora, bankarskog i nevladinog sektora, kao i predstavnici Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza, Saveta stranih investitora, Nemačke organizacije za tehničku saradnju i Američke agencije za međunarodni razvoj.                         

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik