Najveći inters za šljivama i malinama iz BiH

Bez autora
Feb 08 2014

U Berlinu je otvoren sajam Fruit Logistica, na kojem se u okviru SIPPO paviljona predstavljaju i Maočanka Commerce iz Brčkog i Voćni rasadnik iz Srebrenika. Njihov nastup, kao i posjetu još 16 izvoznika voća i povrća iz BiH, organizovali su i podržali Vanjskotrgovinska BiH, USAID/Sida FARMA projekat i švicarski program za promociju uvoza u EU i Švicarsku (SIPPO). Bh. delegacija uspješno je realizovala planiranu posjetu berlinskoj veletržnici, na kojoj su ostvareni kontakti sa vodećim lokalnim trgovcima, a već prvog dana sajma održan je veliki broj sastanaka sa potencijalnim distributerima iz Njemačke i zapadne Evrope. Najveći interes iskazan je za našim šljivama i malinama.

Najveći inters za šljivama i malinama iz BiHU Berlinu je otvoren sajam Fruit Logistica, na kojem se u okviru SIPPO paviljona predstavljaju i Maočanka Commerce iz Brčkog i Voćni rasadnik iz Srebrenika...

Njihov nastup, kao i posjetu još 16 izvoznika voća i povrća iz BiH, organizovali su i podržali Vanjskotrgovinska BiH, USAID/Sida FARMA projekat i švicarski program za promociju uvoza u EU i Švicarsku (SIPPO).

Bh. delegacija uspješno je realizovala planiranu posjetu berlinskoj veletržnici, na kojoj su ostvareni kontakti sa vodećim lokalnim trgovcima, a već prvog dana sajma održan je veliki broj sastanaka sa potencijalnim distributerima iz Njemačke i zapadne Evrope.

Najveći interes iskazan je za našim šljivama i malinama.

Ove godine sajam će posjetiti oko 58.000 poslovnih ljudi iz 120 zemalja, a svoju ponudu predstavlja preko 2.600 izlagača iz 84 zemlje. Predstavljene su i brojne inovacije vezane za sektor voća i povrća, a partner ovogodišnjeg sajma je Argentina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik