Od danas zahtevi za subvencionisane kredite

Bez autora
Apr 24 2014

Komercijalna banka će danas početi da prima zahteve za poljoprivredne kredite, uz subvenciju Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, koji se odobravaju nosiocima registrovanih poljoprivrednih gazdinstava.Nominalna kamatna stopa za ulaganja u razvoj stočarstva je četiri odsto, dok se krediti za razvoj ratarstva, voćarstva, vinogradarstva, povrtarstva i cvećarstva, kao i investiciona ulaganja u novu poljoprivrednu mehanizaciju i opremu, odobravaju uz godišnju kamatu od šest odsto.

Od danas zahtevi za subvencionisane krediteKomercijalna banka će danas početi da prima zahteve za poljoprivredne kredite, uz subvenciju Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, koji se odobravaju nosiocima registrovanih poljoprivrednih gazdinstava.

Nominalna kamatna stopa za ulaganja u razvoj stočarstva je četiri odsto, dok se krediti za razvoj ratarstva, voćarstva, vinogradarstva, povrtarstva i cvećarstva, kao i investiciona ulaganja u novu poljoprivrednu mehanizaciju i opremu, odobravaju uz godišnju kamatu od šest odsto.

Krediti se odobravaju u dinarima, bez valutne klauzule, sa rokom otplate do tri godine, uz mogućnost korišćenja grejs perioda od 12 meseci. Maksimalni iznos kredita je pet miliona dinara, najavljeno je iz te banke.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik