Poziv podnosiocima za pomoć u poljoprivredi

Bez autora
Jun 10 2013

Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja uputila je poziv privrednim subjektima, udruženjima i licima koja imaju registrovano gazdinstvo, a dobila su sredstva za realizaciju programa podrške održivog razvoja poljoprivredne proizvodnje i nalaze se na spisku, da dođu na javno potpisivanje ugovora.Potpisivanje ugovora će se održati u četvrtak, 13. juna 2013. godine u 11 sati, u hotelu “Vrbak” u Novom Pazaru.

Poziv podnosiocima za pomoć u poljoprivrediKancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja uputila je poziv privrednim subjektima, udruženjima i licima koja imaju registrovano gazdinstvo, a dobila su sredstva za realizaciju programa podrške održivog razvoja poljoprivredne proizvodnje i nalaze se na spisku, da dođu na javno potpisivanje ugovora.

Potpisivanje ugovora će se održati u četvrtak, 13. juna 2013. godine u 11 sati, u hotelu “Vrbak” u Novom Pazaru.

Potrebno je da privredna lica i udruženja ponesu pečat, a lica koja imaju registrovano gazdinstvo da ponesu ličnu kartu.

Spisak podnosilaca zahteva koji su dobili sredstva po ovom konkursu, kao i onih kojima pomoć nije odobrena iz navedenih razloga možete pronaći ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik