Predloženo produženje roka za kupovinu regresiranog goriva

Bez autora
May 26 2013

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vlade Republike Srbije uputilo je nadležnim institucijama predlog za izmenu Pravilnika o uslovima, načinu i obrascima zahteva za ostvarivanje prava na regres za gorivo. Na osnovu tog predloga, rok za kupovinu goriva za prolećne radove trebalo bi da bude produžen do 15. juna ove godine.Rok za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na regresirano gorivo za prolećne radove, na osnovu predloga za izmenu, bio bi produžen do 15. jula, kako bi svi registrovani poljoprivredni proizvođači ostvarili svoje pravo i tako blagovremeno završili planirane prolećne radove u poljoprivredi.

Predloženo produženje roka za kupovinu regresiranog gorivaMinistarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vlade Republike Srbije uputilo je nadležnim institucijama predlog za izmenu Pravilnika o uslovima, načinu i obrascima zahteva za ostvarivanje prava na regres za gorivo.

Na osnovu tog predloga, rok za kupovinu goriva za prolećne radove trebalo bi da bude produžen do 15. juna ove godine.

Rok za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na regresirano gorivo za prolećne radove, na osnovu predloga za izmenu, bio bi produžen do 15. jula, kako bi svi registrovani poljoprivredni proizvođači ostvarili svoje pravo i tako blagovremeno završili planirane prolećne radove u poljoprivredi, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik