Produžen rok za kupovinu regresiranog goriva za prolećne radove

Bez autora
May 30 2013

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vlade Republike Srbije saopštilo je da je na predlog resornog ministarstva, izmenom Pravilnika o uslovima, načinu i obrascima zahteva za ostvarivanje prava na regres za gorivo, rok za kupovinu goriva za prolećne radove produžen do 15. juna.Rok za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na regresirano gorivo za prolećne radove produžen je do 15. juna, kako bi svi registrovani komercijalni poljoprivredni proizvođači ostvarili svoje pravo i blagovremeno završili planirane prolećne radove u poljoprivredi.

Produžen rok za kupovinu regresiranog goriva za prolećne radoveMinistarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vlade Republike Srbije saopštilo je da je na predlog resornog ministarstva, izmenom Pravilnika o uslovima, načinu i obrascima zahteva za ostvarivanje prava na regres za gorivo, rok za kupovinu goriva za prolećne radove produžen do 15. juna.

Rok za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na regresirano gorivo za prolećne radove produžen je do 15. juna, kako bi svi registrovani komercijalni poljoprivredni proizvođači ostvarili svoje pravo i blagovremeno završili planirane prolećne radove u poljoprivredi, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik