Registracija prelaznih zaliha merkantilne pšenice u skladištima

Bez autora
Jun 19 2014

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su poljoprivredni inspektori, povodom predstojeće žetve pšenice, započeli registraciju prelaznih zaliha merkantilne pšenice u skladištima. U saopštenju se navodi da će poljoprivredni inspektori od početka kampanje prijema pšenice novog roda, intenzivno na terenu obilaziti skladištare i registrovati količinu tržnih viškova koji su uskladišteni. Poljoprivredna inspekcija će, u cilju zaštite interesa poljoprivrednih proizvođača, sprovoditi kontrole radi uvida u kvalitet i način određivanja parametara kvaliteta pri otkupu od strane angažovanih kontrolnih kuća i samih otkupljivača.

Registracija prelaznih zaliha merkantilne pšenice u skladištimaMinistarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su poljoprivredni inspektori, povodom predstojeće žetve pšenice, započeli registraciju prelaznih zaliha merkantilne pšenice u skladištima.

U saopštenju se navodi da će poljoprivredni inspektori od početka kampanje prijema pšenice novog roda, intenzivno na terenu obilaziti skladištare i registrovati količinu tržnih viškova koji su uskladišteni.

Poljoprivredna inspekcija će, u cilju zaštite interesa poljoprivrednih proizvođača, sprovoditi kontrole radi uvida u kvalitet i način određivanja parametara kvaliteta pri otkupu od strane angažovanih kontrolnih kuća i samih otkupljivača.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik