Registracijom do lakšeg planiranja poljoprivrednih aktivnosti

Bez autora
May 11 2014

Premijer Republike Srpske Željka Cvijnović izjavila je danas da se registracija ili razvrstavanje gazdinstava na komercijalne i nekomercijalne radi da bi lakše bile planirane poljoprivredne aktivnosti. SDS sada komentariše nešto o čemu nema veze. Registracijom želimo da reformišemo poljoprivredni sektor i da znamo ko su nosioci poljoprivrednih aktivnosti, rekla je Cvijanovićeva novinarima u Banjaluci. Ona je naglasila da se tačno zna kako se vodi registracija i na koji način će biti uspostavljena lista partnera sa Vladom Srpske da bi se bolje planirale subvencije i podsticaji. SDS smatra da je Pravilnik Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske o preregistraciji poljoprivrednih gazdinstava besmislen, jer se samo pet odsto od ukupno preregistrovanih izjasnilo za komercijalna gazdinstva.

Registracijom do lakšeg planiranja poljoprivrednih aktivnostiPremijer Republike Srpske Željka Cvijnović izjavila je danas da se registracija ili razvrstavanje gazdinstava na komercijalne i nekomercijalne radi da bi lakše bile planirane poljoprivredne aktivnosti.

"SDS sada komentariše nešto o čemu nema veze. Registracijom želimo da reformišemo poljoprivredni sektor i da znamo ko su nosioci poljoprivrednih aktivnosti", rekla je Cvijanovićeva novinarima u Banjaluci.

Ona je naglasila da se tačno zna kako se vodi registracija i na koji način će biti uspostavljena lista partnera sa Vladom Srpske da bi se bolje planirale subvencije i podsticaji.

SDS smatra da je Pravilnik Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske o preregistraciji poljoprivrednih gazdinstava besmislen, jer se samo pet odsto od ukupno preregistrovanih izjasnilo za komercijalna gazdinstva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik