Rok za registrovanje i obnovu poljoprivrednih gazdinstava ističe 31. marta

Bez autora
Mar 28 2010

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede podseća poljoprivrednike da 31. marta 2010. ističe rok za registrovanje i obnovu poljoprivrednih gazdinstava. Proces registracije i obnove registracije gazdinstava je pojednostavljen. Registrovana poljoprivredna gazdinstva će od 2010. godine prijavljivati samo grupe poljoprivrednih kultura koje seju i od 2011. godine poljoprivrednici će vršiti obnovu registracije svog gazdinstva samo ako imaju neke promene. Registrovana poljoprivredna gazdinstva mogu da budu fizička lica, preduzetnici i pravna lica. Registracija se obavlja brzo, a gazdinstva ne plaćaju nikakvu naknadu za upis novog gazdinstva i obnovu registracije postojećeg gazdinstva. Za registraciju poljoprivrednog gazdinstva potrebno je da u gazdinstvu postoji najmanje 0,5 hektara obradive zemlje.

Rok za registrovanje i obnovu poljoprivrednih gazdinstava ističe 31. martaMinistarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede podseća poljoprivrednike da 31. marta 2010. ističe rok za registrovanje i obnovu poljoprivrednih gazdinstava.

Proces registracije i obnove registracije gazdinstava je pojednostavljen. Registrovana poljoprivredna gazdinstva će od 2010. godine prijavljivati samo grupe poljoprivrednih kultura koje seju i od 2011. godine poljoprivrednici će vršiti obnovu registracije svog gazdinstva samo ako imaju neke promene.

Registrovana poljoprivredna gazdinstva mogu da budu fizička lica, preduzetnici i pravna lica. Registracija se obavlja brzo, a gazdinstva ne plaćaju nikakvu naknadu za upis novog gazdinstva i obnovu registracije postojećeg gazdinstva. Za registraciju poljoprivrednog gazdinstva potrebno je da u gazdinstvu postoji najmanje 0,5 hektara obradive zemlje.

Ukoliko poljoprivrednici ili pravna lica žele da se upišu u registar poljoprivrednih gazdinstava, neophodno je da se obrate lokalnoj filijali Uprave za Trezor Ministarstva finansija gde će dobiti sve neophodne podatke i formulare koje trebaju da popune čime se stvaraju uslovi za registraciju novog poljoprivrednog gazdinstva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik