USAID FARMA II pomaže poljoprivrednicima da poboljšaju online promociju

Bez autora
Jun 17 2020

Sweden/USAID FARMA II projekt sutra će održati praktičnu radionicu za poljoprivrednike i male biznise o upotrebi Canvae, besplatnog online grafičkog alata.

Radionica nazvana “Canva: Moćan saveznik malih biznisa” o razvoju i grafičkom dizajnu vizuala za društvene medije, logotipa, postera, letaka i prezentacija bit će održana preko Zoom platforme.

– Koristimo društvene medije da bismo promovisali naše proizvode i jako nam je važno da imamo privlačne vizuale koji će imati veći doseg i generisati veći broj pozitivnih reakcija naših kupaca – rekao je marketing menadžer u Favedi, proizvođaču prirodne kozmetike i biljnih preparata Muamer Zubčević.

Sweden/USAID FARMA II projekt podržava razvoj bh. poljoprivrede u pet sektora: mljekarstvo, voće i povrće, med, ljekovito i aromatično bilje i peradarstvo.

Projekt pomaže da se domaći regulatorni okvir poboljša i uskladi sa zakonima Evropske unije, te prenosi potrebno znanje proizvođačima kako bi im omogućili da povećaju proizvodnju, poboljšaju kvalitetu svojih proizvoda i ispune standarde potrebne za izvoz u EU, kao i na druga međunarodna tržišta.

Projekt također pruža podršku poljoprivrednim proizvođačima da svoje proizvode promovišu na domaćem i inostranim tržištima, saopćeno je iz Sweden/USAID FARMA II projekta.

Svi zainteresovani su pozvani da se prijave putem linka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik