Uspešan nastup Delta Agrara na sajmu Fruit Logistica

Bez autora
Feb 11 2014

Kompanija Delta Agrar učestvovala je na najvećem međunarodnom sajmu svežeg voća i povrća Fruit Logistica, koji se tradicionalno organizuje početkom februara u Berlinu. Ovom prilikom predstavljene su jabuke iz voćnjaka Delta Agrara u Čelarevu, kao i tri klupske sorte jabuka Modi, Kiku i Pink Lady.Ovogodišnji sajam okupio je 2500 izlagača iz 84 zemlje i oborio rekord posećenosti. Sajam Fruit Logistica bio je prilika za susrete sa sadašnjim partnerima, a ostvareni su i novi poslovni kontakti.

Uspešan nastup Delta Agrara na sajmu Fruit LogisticaKompanija Delta Agrar učestvovala je na najvećem međunarodnom sajmu svežeg voća i povrća Fruit Logistica, koji se tradicionalno organizuje početkom februara u Berlinu.

Ovom prilikom predstavljene su jabuke iz voćnjaka Delta Agrara u Čelarevu, kao i tri klupske sorte jabuka Modi, Kiku i Pink Lady. Ovogodišnji sajam okupio je 2500 izlagača iz 84 zemlje i oborio rekord posećenosti.

Sajam Fruit Logistica bio je prilika za susrete sa sadašnjim partnerima, a ostvareni su i novi poslovni kontakti. Osim kupaca iz Rusije, veliko interesovanje za domaće jabuke izrazili su i kupci sa Bliskog istoka.

Delta Agrar jedina je kompanija u ovom delu Evrope koja proizvodi čak tri sorte klupskih jabuka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik