Zagrebačka županija: 1,9 milijuna kuna za donacije i pomoći u poljoprivredi

Bez autora
Apr 15 2010

Zagrebačka županija izdvojit će u ovoj godini 1,9 milijuna kuna za donacije i pomoći udrugama i zadrugama poljoprivrednih proizvođača te gradovima i općinama za provođenje projekata iz područja poljoprivrede, ruralnog razvitka, ribarstva i lovstva. Natječaj za dodjelu tih sredstava otvoren je do 14. svibnja, odnosno u pojedinim slučajevima do 15. studenog. Donacije udrugama dodjeljivat će se za edukacije i prezentacije poljoprivrednih proizvođača, za poboljšanje kakvoće proizvoda, uvođenje novih tehnologija, uvođenje katastra pčelinjih paša, za razvoj ribolova te za gospodarske manifestacije i promocije. Natječaj je namijenjen udrugama poljoprivrednih proizvođača, uzgajivača riba, proizvođača tradicionalnih proizvoda i strojnih prstenova koje su upisane u Registar udruga, a djeluju na području Zagrebačke županije. Donacije zadrugama dodjeljivat će se za poboljšanje kakvoće proizvoda te uvođenje novih tehnologija, dok će se pomoći gradovima i općinama s područja županije dodjeljivati za organizaciju gospodarskih manifestacija i promocija.

Zagrebačka županija: 1,9 milijuna kuna za donacije i pomoći u poljoprivrediZagrebačka županija izdvojit će u ovoj godini 1,9 milijuna kuna za donacije i pomoći udrugama i zadrugama poljoprivrednih proizvođača te gradovima i općinama za provođenje projekata iz područja poljoprivrede, ruralnog razvitka, ribarstva i lovstva.

Natječaj za dodjelu tih sredstava otvoren je do 14. svibnja, odnosno u pojedinim slučajevima do 15. studenog, izvijestili su iz te županije.

Donacije udrugama dodjeljivat će se za edukacije i prezentacije poljoprivrednih proizvođača, za poboljšanje kakvoće proizvoda, uvođenje novih tehnologija, uvođenje katastra pčelinjih paša, za razvoj ribolova te za gospodarske manifestacije i promocije.

Natječaj je namijenjen udrugama poljoprivrednih proizvođača, uzgajivača riba, proizvođača tradicionalnih proizvoda i strojnih prstenova koje su upisane u Registar udruga, a djeluju na području Zagrebačke županije.

Donacije zadrugama dodjeljivat će se za poboljšanje kakvoće proizvoda te uvođenje novih tehnologija, dok će se pomoći gradovima i općinama s područja županije dodjeljivati za organizaciju gospodarskih manifestacija i promocija.

Najviši ukupni godišnji iznos županijske novčane donacije i pomoći za tekuću godinu koju jedan korisnik može ostvariti iznosi 150 tisuća kuna.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik