Туристичките ваучери се продаваат на интернет

Bez autora
Aug 04 2020

Граѓани ги продаваат 6.000 денари вредните ваучери за туризам, кои можат да се искористат за одмор во некои од туристичките локалитети во земјава, објави „Алсат-М“.

На специјализираните интернет страниците, каде се продава се и сешто, може да се види, како се нудат и овие ваучери за цени од по 3000 и 4000 денари, а има и такви кои продаваат и по два ваучери.

Јавна тајна е дека наместо да одат на одмор, граѓани ги нудат своите ваучери на хотелиери или на сопственици на приватни апартмани. Но оние кои „Алсат“ ги контактирал не сакале јавно да зборуваат за ваквата појава.


Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik