Konferencija „Biznis priče“

Bez autora
Apr 03 2024

Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u „Master“ hali Novosadskog sajma.

Revolucija koja je nastala kroz podkast i ove godine se prenosi na konferenciju, a predavači će biti neki od najpoznatijih gostiju podkasta „Biznis priče“.

Istaknuti stručnjaci iz Srbije i regiona, govoriće o biznisu, o ključnim strategijama u poslovanju, o trendovima, kao i o inovacijama koje oblikuju poslovni svet.

Prošlogodišnjoj konferenciji prisustvovalo je više od 600 preduzetnika, dok se ove godine očekuje čak hiljadu preduzetnika iz regiona na jednom mestu. Konferencija je namenjena svima koji imaju svoj biznis i žele da ga unaprede, ili onima koji tek planiraju da uplove u preduzetničke vode.

„Biznis priče“ konferencija pravo je mesto za razmenu iskustava, ideja kao i upoznavanje sa potencijalnim klijentima i saradanicima. Umrežavanje i kreativno razmišljanje biće na vrhu dnevnog reda i to kroz diskusije i radionice sa stručnjacima. Učesnike pored stručnog dela konferencije, očekuju i dve velike "Dance & Connect“ žurke.

Organizator konferencije je "BIT Events", dok su pokrovitelji Pokrajinska vlada AP Vojvodine i Grad Novi Sad.

Ne propustite priliku da proširite svoje poslovno znanje i povežete se sa liderima u svetu biznisa. Vidimo se na konferenciji „Biznis priče“.

Više informacija o predstojećoj konferenciji možete pronaći na veb stranicama: https://biznisprice.com/konferencija/

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik