Abraham grupacija ne odustaje od mostarskog Aluminija

Bez autora
Feb 24 2020

Izraelsko-kineska Abraham grupacija oglasila se danas nakon što je Vlada FBiH na sjednici od 20. veljače zaključila da ne može dati suglasnost na memorandum u vezi s preuzimanjem Aluminija koji je, kako je rečeno, pun tehničkih grešaka i neprihvatljivih uvjeta, prenosi Klix.ba.

U priopćenju su naveli da će 28. veljače menadžment i pravni tim Abraham grupacije doći u Mostar radi razgovora o Vladinim primjedbama u vezi s predloženim ugovorom o lizingu.

"Kako smo naglasili tijekom cijelog pregovaračkog procesa, za radnike Aluminija vrijeme je dragocjeno i oni se mole za brzo i stabilno rješenje. Stoga će Amir Gross Kabiri, predsjednik M.T. Abraham Group 1. ožujka održati sastanak s radnicima da bi odgovorio na sva njihova pitanja, a posebno u vezi s ugovorom o lizingu. Abraham grupacija i njeni partneri spremni su odmah započeti sprovođenje strateškog plana prema predloženom sporazumu", priopćeno je.

Ministar energije, industrije i rudarstva FBiH Nermin Džindić na ovotjednoj konferenciji za novinare kazao je kako je u ugovoru navedeno da Vlada Federacije treba ispoštovati da će Aluminij Industry kao novoosnovana tvrtka imati besplatnu eklektičnu energiju najmanje pet godina.


Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik