Croatia Airlines u listopadu direktno za 15 odredišta po Europi

Bez autora
Sep 20 2020

Zrakoplovi Croatia Airlinesa tijekom listopada izravno će povezivati Hrvatsku s 15 međunarodnih odredišta, a zračna povezanost unutar Hrvatske će se i dalje omogućavati letovima u domaćem redovitom prometu, priopćeno je iz nacionalnog avioprijevoznika.

Izravni letovi iz Hrvatske su za Amsterdam, Beč, Berlin, Bruxelles, Düsseldorf, Frankfurt, Kopenhagen, London (Heathrow), Lyon, München, Pariz, Rim, Sarajevo, Skoplje i Zürich.

U međunarodnom redovitom prometu Zagreb će biti izravno povezan s 12 odredišta, a Split s 10. Iz Dubrovnika se leti u dva međunarodna odredišta, a iz Rijeke i dalje u München.

U domaćem redovitom prometu zrakoplovi Croatia Airlinesa povezivat će Zagreb s pet hrvatskih zračnih luka (Split, Dubrovnik, Zadar, Pula i Bol na Braču), a nastavljaju se i letovi Osijek – Split i Osijek – Dubrovnik.

“Nacionalni prijevoznik i u ovim se izvanrednim okolnostima potvrdio kao važan čimbenik prometne infrastrukture Hrvatske, ni u jednom trenutku nije prekinuo letenje te je bio jedini avioprijevoznik koji je tijekom epidemiološke krize kontinuirano omogućavao prometnu povezanost Hrvatske sa svijetom i unutar državnih granica”, stoji u priopćenju Croatia Airlinesa.


Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik