Dekatlon od danas i U Srbiji

Bez autora
Dec 12 2019

Jedan od najvećih lanaca sportske opreme na svetu danas otvara vrata svoje prve prodavnice u Srbiji. Na više od 3.000 kvadratnih metara nudiće kompletnu opremu za čak 70 sportova. Dekatlon, francuski sportski lanac sa tradicijom dugom preko četrdeset godina, otvaranjem prve prodavnice u Beogradu, i zvanično je u Srbiji. Ovo ime je u više od 150 država sveta sinonim za sportsku opremu dostupnu baš svima – svim uzrastima, rekreativnim sportistima, sportistima početnicima, ali i ambicioznim i pasioniranim obožavaocima "indoor" i "outdoor" sportova. Mnogima je i iz Srbije Dekatlon omiljena destinacija za kupovinu sportske opreme, zbog koje se dosad morali do Segedina, Temišvara, Budimpešte, ili su im putovanja neizbežno uključivala i posetu Dekatlonu.

Dekatlon od danas i U SrbijiJedan od najvećih lanaca sportske opreme na svetu danas otvara vrata svoje prve prodavnice u Srbiji. Na više od 3.000 kvadratnih metara nudiće kompletnu opremu za čak 70 sportova.

Dekatlon (Decathlon)), francuski sportski lanac sa tradicijom dugom preko četrdeset godina, otvaranjem prve prodavnice u Beogradu, i zvanično je u Srbiji.

Ovo ime je u više od 150 država sveta sinonim za sportsku opremu dostupnu baš svima – svim uzrastima, rekreativnim sportistima, sportistima početnicima, ali i ambicioznim i pasioniranim obožavaocima "indoor" i "outdoor" sportova.

Mnogima je i iz Srbije Dekatlon omiljena destinacija za kupovinu sportske opreme, zbog koje se dosad morali do Segedina, Temišvara, Budimpešte, ili su im putovanja neizbežno uključivala i posetu Dekatlonu.

Sve njih će da ih obraduje vest da im od 12. decembra za odlazak u Dekatlon neće biti potreban pasoš, već kupovinu mogu da obave u Beogradu i to kada god požele.

Reč je o izraelskoj investiciji koja se prostire na 15 hiljada kvadratnih metara u neposrednoj blizini istoimenog centra, otvorenog u aprilu 2017. godine.

Ambasadorka Izraela u Srbiji Alona Fišer Kam, obraćajući se okupljenima, istakla je da izraelski investitori nastavljaju sa svojim aktivnostima u Srbiji jer je Srbija veoma interesantna zemlja za ulaganje.

Generalni direktor kompanije BIG CEE Srbija Robert Jahav kazao je da mu je posebno drago da "BIG CEE Srbija" Beogradu i Beograđanima može da "isporuči" novi projekat, sa svim pratećim sadržajima, prodajnim mestima, stambenim kvartom...

"Veoma sam srećan zbog Dekatlona, koji bez nas ne bi došao u Srbiju. Takođe, srećan sam da možemo da razvijamo čitavu ovu regiju oko Karaburme i Ade Huje. Želim da svi uživaju na ovom mestu i nadam se da će Beograd nastaviti da se razvija na dobrobit njegovih stanovnika", istakao je Jahav.

Sledeći Novi Sad, Niš, Kragujevac...

Veliko otvaranje najavio je generalni direktor za Srbiju, Mišel Kapler:

"Nadamo se da će kupci na preko tri hiljade kvadratnih metara ispunjenih opremom za sedamdeset sportova istinski da uživaju i pronađu nešto za sebe kako rekreativni, tako i profesionalni sportisti i to po cenama prihvatljivima svakom džepu."

On je naveo da planiraju da u naredne 3 godine otvori još pet-šest prodavnica u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu.


Specijalno razvijeni sopstveni brendovi


Dekatlon ima u ponudi vrhunske brendove sportske opreme sa svih strana sveta, širok asortiman po pristupačnim cenama, ali i eliki broj sopstvenih brendova okupljenih pod zajedničkim imenom "Passion" brendovi. Zbog toga može da ponudi cenovno povoljniju, a jednako kvalitetnu sportsku opremu.

Ono po čemu je Dekatlon poseban je činjenica da su inovacije srce njegovih projekata. U Dekatlonu žele da olakšaju pristup sportu i korišćenje sportskih proizvoda fokusirajući se na krajnje korisnike.

Slušanje i posmatranje ljudi prilikom aktivnosti u sopstvenom centru za istraživanje i razvoj u laboratorijama je način kojim prodajni asistenti, menadžeri proizvoda, dizajneri i inženjeri zamišljaju proizvod budućnosti - proizvod koji je praktičniji, udobniji, prijatniji i bezbedniji za korisnika.

Od 12. do 14. decembra, Dekatlon je pripremio i posebne vaučere za kupce, kako bi im praznična kupovina bila još lepša.

Prvi Dekatlon u BIG FASHION RETAIL PARKU, u sklopu je kompleksa BIG FASHION tržnog centra koji se nalazi na adresi Višnjička 84 na Karaburmi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik